Alle Indlæg

Det nye MARVEL-temaland i Disneyland Paris.

Det nye MARVEL-temaland i Disneyland Paris.

Disneyland Paris får et nyt MARVEL-temaland. Det kommer til at hedde "Marvel Super Heroes United" og vil indeholde nogle af de mest populære Marvel-karakterer, såsom Spider-Man, Iron Man, Captain America og Thor.

Det nye land vil også indeholde en attraktion, der tager gæsterne med på en rejse gennem Marvel-universets historie. De vil være i stand til at opleve nogle af deres yndlingsmissioner som at stoppe Lokis invasion i New York City eller bekæmpe Ultron-robotter i Sokovia.

Skal jeg have et pas for at tage til Disneyland Paris?

Disney er et mærke, som alle kender, og mange mennesker har besøgt mindst én gang i deres liv. Disneyland Paris er den eneste Disney-park i Europa, og den ligger i Marne-la-Vallée, Frankrig.

Nej, du behøver ikke et pas for at tage til Disneyland Paris! Det eneste krav for adgang er en gyldig billet og billed-id.

Hvor lang er køtiden for denne attraktion?

Køen til MARVEL-temalandet er ikke særlig lang. Det er meget sjovt og kan være et godt sted at tage billeder med dine venner og familie.

MARVEL-temalandet er en af de nyeste tilføjelser til Disney World. Køen til denne attraktion er ikke særlig lang, og det kan være meget sjovt at stå i kø med dine venner eller familie.

Hvad er attraktionerne og forlystelserne i dette nye land?

Attraktioner og forlystelser i dette nye land er alle baseret på Marvel-universet. Landet har en rutsjebane kaldet "Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!" og en familievenlig tur kaldet "Ant-Man and The Wasp Adventure."

Marvel-superhelte har eksisteret i årtier, men der har aldrig været en attraktion dedikeret til dem i nogen Disney-park før nu.

Disneyland Resort Paris introducerer sit allerførste Marvel-temaland, som skal åbne den 12. april 2020.

Kommer der et hotel med Marvel-tema?

Disney Company har annonceret, at de vil åbne et nyt Marvel-temaland i deres Walt Disney World Resort og Disneyland Resort. Det nye land vil blive kaldt MARVEL Super Hero Land.

Det splinternye MARVEL-temaland skal efter planen åbne i Walt Disney World i 2020 og Disneyland Resort i 2021. Parken vil byde på attraktioner, levende underholdning og spisesteder, som besøgende kan nyde.

Hvad er layoutet af det nye MARVEL-temaland?

Det nye MARVEL-temaland kommer til Disney California Adventure. Det bliver en enorm, fordybende oplevelse, der vil transportere gæster til superheltenes verden, inklusive Iron Man, Thor, Black Widow og mere.

Få mere information om Det helt nye MARVEL-temaland ved at besøge Tjek tilbud her..

Det nye land vil omfatte en banebrydende attraktion og vildtskiftende underholdning for gæster i alle aldre. Gæster kan forvente at se nogle af deres yndlings MARVEL-karakterer i dette nye land.

Hvad er forlystelserne i MARVEL-temalandet?

MARVEL-temalandet er en ny udvidelse til Disney California Adventure Park. Det åbner i 2020, og det vil være det første af sin slags i USA.

Dette nye land vil tage dig med på en rejse gennem nogle af dine yndlings Marvel-film som Spider-Man: Homecoming og Guardians of the Galaxy Vol. 2. Du kan også tage på en tur, der tager dig gennem Avengers Tower, hvor Tony Stark bor.

Hvordan føles det at være inde i det nye MARVEL-temaland?

MARVEL-temalandet bliver en ny oplevelse for alle Disney-forlystelsesparkens gæster. I det nye land kan du udforske Marvels verden med en ny forlystelse og det første liveshow nogensinde.

Det er første gang, Disney har skabt et land, der er viet til ét tegneseriemærke. Det bliver en fordybende oplevelse for alle aldre med to attraktioner og et liveshow. Attraktioner inkluderer en interaktiv tur kaldet "The Avengers Battle of Ultron" og et actionfyldt liveshow kaldet "Super Heroes United".

Hvad er nogle af attraktionerne i det nye MARVEL-temaland?

Det nye MARVEL-temaland åbner i Universal Studios Hollywood den 13. april. Den nyeste tilføjelse til parken er en 12 hektar stor, multidimensionel oplevelse, der inkluderer ikoniske MARVEL-karakterer, avancerede forlystelser og fordybende historiefortælling.

Nogle af de attraktioner, som gæster kan forvente at se i dette nye land er:

The Avengers Ride: Gæster vil være i stand til at tage en tur i rutsjebanen, mens de er omgivet af MARVEL Super Heroes og Super Villains, der er større end livet. Denne tur vil også omfatte en bevægelsesbasesimulator med 3D-projektionskortlægningsteknologi.

Flugt fra Thanos: Dette er en interaktiv attraktion, hvor gæsterne får mulighed for at flygte fra Thanos og hans håndlangeres klør. Der er fire forskellige scenarier for gæster at vælge imellem, og hvert scenarie har sit eget unikke sæt af udfordringer, som du kan løse, før du kan flygte.

Ghost Spidey: I denne interaktive attraktion vil gæsterne have en

Hvor meget koster MARVEL-temalandet?

MARVEL-temalandet er den nyeste tilføjelse til Walt Disney World Resort i Orlando, Florida. Det er et joint venture mellem Walt Disney Parks and Resorts og Marvel Entertainment.

Det nye MARVEL-temaland vil blive placeret i Disneys Hollywood Studios på Walt Disney World Resort. Det vil være en del af det, der er blevet anset for 'Disney's Hollywood Studios: The Next Generation', som vil omfatte Toy Story Land og Star Wars: Galaxy's Edge.

Byggeriet af det nye MARVEL-temaland begyndte i 2018 og forventes at være afsluttet i 2020.

You may also like...

CVR-Nummer DK374 077 39