Alle Indlæg

Alt hvad du skal vide om Hvad er 7 kabale

Alt hvad du skal vide om Hvad er 7 kabale

7 Solitaire er et kortspil, der har eksisteret i over 150 år. Det er også kendt som "Seven Up" og "The Sevens Game".

Spillet spilles med et sæt kort, og målet er at slippe af med alle kortene på din hånd ved at placere dem i faldende rækkefølge på bordet. Spillet starter med et kort givet med billedsiden opad til hver spiller, derefter et kort med billedsiden opad til bordet, derefter gives to kort til hver spiller, derefter tre kort til hver spiller osv. Spillerne trækker på skift fra enten deres hånd eller toppen af bordet (i stedet for at dele), indtil alle undtagen én persons hånd er tom, hvem vinder runden.

Hvor mange spillere kan spille Hvad er 7 kabale?

Dette er et kortspil, der kan spilles af én person. Målet med spillet er at placere alle kortene fra bunken i fire kolonner, hvor hver kolonne indeholder syv kort.

Den person, der starter spillet, deler alle kortene ud i fire kolonner, hvor hver kolonne indeholder syv kort. Spilleren vælger derefter en kolonne og lægger et kort i den med billedsiden opad. Spilleren skal derefter lægge eventuelle andre kort i den kolonne oven på den, indtil de har placeret syv kort i den kolonne. Hvis de ikke kan lægge et kort oven på det, skal de vende alle kortene med billedsiden opad og starte forfra. Når en hel række er blevet dannet, fjernes denne række fra spillet, og en anden række oprettes ved at gentage disse trin, indtil der ikke er flere rækker tilbage at oprette, eller hvis der ikke er flere forside-op-kort tilbage i spillet, der kan uddeles.

Hvad er de forskellige versioner af solitaire?

Solitaire er et single-player kortspil, der indeholder mange varianter.

7 solitaire er en variant af spillet, hvor spilleren kun kan flytte kortene i stigende rækkefølge, men de kan også lægge kortene tilbage på toppen af bunken for at hjælpe dem med at vinde.

Mange mennesker spiller dette spil, fordi det er nemt at lære, og det er også rigtig sjovt at spille.

Den mest populære version af kabale er Klondike, som har eksisteret i lang tid.

Hvad er reglerne for Hvad er 7 kabale?

Dette spil er også kendt som Klondike. Det er en variation af kortspillet Solitaire. Formålet med spillet er at flytte alle kort fra bordet til fire stakke i stigende rækkefølge, fra konge, dronning, knægt og es til alle andre kort.

Reglerne for dette spil er som følger:

– Tableau-pælene kan bygges op i jakkesæt, men kan ikke bygges ned. For eksempel, hvis der er to kort på tableau-bunken og et kort på grundbunken, så kan du ikke lægge et tredje kort på den bunke, fordi det ikke ville være i stigende rækkefølge. Du kan kun lægge et kort på den bunke, hvis det vil lave en stigende stak på tre eller flere kort.

– Det øverste kort af hver tableau-bunke skal flyttes enten til en anden tableau-bunke eller til funderingsbunkerne, når det er muligt.

– Hvis der ikke er nogen tilgængelige træk for en given tur, har du tabt, og din tur er slut

Hvem opfandt 7 solitaire?

7 solitaire er et kortspil, der blev opfundet af Howard F. Smith i 1892 og blev patenteret i USA den 2. februar 1903.

Howard Smith, en amerikansk præst, opfandt 7 kabale i 1892. Han fik ideen til spillet, mens han var præst ved St. James Church i Lowell, Massachusetts. Spillet blev populært over hele verden, efter at det blev udgivet i en bog kaldet "The Official Hand Book of Games" af Parker Brothers den 27. november 1903.

You may also like...

CVR-Nummer DK374 077 39